Домашній хліб

Есть в наличии
370,00 ₴
Купить в 1 клик
Товар в корзине

Наймагічніший і найцікавіший момент приготування хліба вдома — спостерігати крізь скло духовки, як тісто збільшується в об’ємі, підрум’янюється й перетворюється на смачну паляницю.

У цій книжці Ібан Ярса, відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач, розповідає про все, що він дізнався за роки, присвячені своєму захопленню.

Пекарі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке:

  • основні інгредієнти та прийоми, які слід знати, щоб спекти смачний хліб;
  • понад 30 рецептів з використанням основних технік, презентовані в трьох тематичних розділах — у кожному пояснено нову техніку чи спосіб; рецепти супроводжено покроковими фото й варіантами приготування;
  • рекомендації сучасних пекарів, поціновувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції;
  • наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання, що виникають у тих, хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій. 
  • Автор
  • Издательство
  • Артикул94542
  • Thematic GroupНет
  • Author categoryНет
  • Вес0.0000
  • НовинкаДа
  • Специальное предложениеНет
  • EAN9789669822192
  • ISBN978-966-982-219-2
  • Формат205x240мм
  • ЯзыкУкраинский
  • Колличество страниц208
  • ДоступностьЕсть в наличии
  • ПереплетТвердый
  • Возрастная группаNo age group
Напишите ваш собственный отзыв
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы. Пожалкйста авторизуйтесь или создайте аккаунт
Лучшие предложения по теме