Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної сировини. Підручник затверджений МОН України

Є в наявності
220,00 ₴
Оформити замовлення в 1 клік
  • Автор
  • Видавництво
  • Артикул67037
  • Weight0.3750
  • МоваУкраїнська
  • Рік2019
  • ПереплетенняМ'який
  • НаявністьЄ в наявності
  • Кількість сторінок296
  • Формат145x200мм
  • НовинкаНі
  • ISBN978-617-673-524-3
  • EAN9786176735243
  • Спеціальна пропозиціяНі

Підручник "Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини" є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких, мисливських і промислових тварин в технологіях м'ясних продуктів. Підручник "Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини" відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізацій: "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса", "Технології харчування"; "Технології в ресторанному господарстві", та спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" спеціалізації "Готельна і ресторанна справа". Підручник рекомендовано для викладання фахових дисциплін: "Формування сировинних ресурсів", "Технології м'ясних продуктів функціонального призначення", "Інноваційні технології галузі", "Готельно-ресторанна справа", "Організація ресторанного бізнесу" студентам за паспортом спеціальності, а також для науковців, магістрантів, аспірантів відповідного профілю, викладачам коледжів та ВНЗ, фахівцям м'ясної галузі.
Підручник "Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини" підготовлено згідно вимог "Методичних рекомендацій щодо структури, змісту та обсягів підручників і навчальних посібників для вищих навчальних закладів і Порядок надання навчальній літературі грифів Міністерства освіти і науки України".


Write Your Own Review
Тільки зарегістровані корістувачі можуть залішаті відгуки. Будьласка авторизуйтесь або створіть акаунт