Туризм, ресторани, кафе, готелі

Відобразити як Таблиця Список
на сторінці

Позиції 1-9 з 53

Сортувати у порядку збільшення
  1. Crisis management in tourism: theory, methodology and practice: training manual
    • Артикул: 88119
    Є в наявності
    275,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво ЦУЛ
    • Рік видання 2020
    • Кількість сторінок 166
    • Формат 145x200
    • ISBN 978-617-7594-10-8
  2. Бары и рестораны: организация обслуживания
    • Артикул: 87583
    Є в наявності
    280,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво ЦУЛ
    • Рік видання 2019
    • Кількість сторінок 320
    • Формат 145x200
    • ISBN 966-8970-82-9
  3. Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес
    • Артикул: 84996
    Є в наявності
    285,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво Наш формат
    • Рік видання 2019
    • Кількість сторінок 344
    • Формат 140x210
    • ISBN 978-617-7730-25-4
  4. Логістика у ресторанному господарстві.
    • Артикул: 30928
    Є в наявності
    230,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво ЦУЛ
    • Рік видання 2018
    • Кількість сторінок 312
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-611-01-1140-9
  5. Транспортное обслуживание туристов. Изд 3, испр.и доп
    • Артикул: 22465
    Є в наявності
    67,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво Academia
    • Рік видання 2006
    • Кількість сторінок 384
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-5-76953-435-5
  6. Ресторанные ведомости. Выпуск № 02 (106)/2007. 10 лет ИД Ресторанные ведомости
    • Артикул: 21306
    Є в наявності
    41,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Рік видання 2007
    • Кількість сторінок 96
    • Формат x
  7. Просторова організація систем послуг. Словник-довідник. Навчальний поcібник
    • Артикул: 36174
    Є в наявності
    165,00 ₴
  8. Туристские услуги. Туристское обслуживание. Сборник нормативно- правовых и информационных материалов
    • Артикул: 26083
    Є в наявності
    90,00 ₴
    • Автор
    • Видавництво Финансы И Статистика
    • Рік видання 2008
    • Кількість сторінок 224
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-5-279-03302-7
  9. Шеф-повар и шеф-кондитер. №3(05)/2005
    • Артикул: 15378
    Є в наявності
    79,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Рік видання 2005
    • Кількість сторінок 120
Відобразити як Таблиця Список
на сторінці

Позиції 1-9 з 53

Сортувати у порядку збільшення