Туризм, ресторани, кафе, готелі

Відобразити як Таблиця Список
на сторінці

Позиції 1-15 з 50

Сторінка
Сортувати у порядку збільшення
  1. Crisis management in tourism: theory, methodology and practice: training manual
    • Артикул: 88119
    Є в наявності
    Цена: 160,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 166
    • Формат 145x200
    • ISBN 978-617-7594-10-8
  2. Логістика у ресторанному господарстві.
    • Артикул: 30928
    Є в наявності
    Цена: 230,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 312
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-611-01-1140-9
  3. Транспортное обслуживание туристов. Изд 3, испр.и доп
    • Артикул: 22465
    Є в наявності
    Цена: 67,00 ₴
    • Видавництво Academia
    • Кількість сторінок 384
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-5-76953-435-5
  4. Ресторанные ведомости. Выпуск № 02 (106)/2007. 10 лет ИД Ресторанные ведомости
    • Артикул: 21306
    Є в наявності
    Цена: 41,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Кількість сторінок 96
    • Формат x
  5. Просторова організація систем послуг. Словник-довідник. Навчальний поcібник
    • Артикул: 36174
    Є в наявності
    Цена: 165,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 270
    • Формат xxxxx
    • ISBN 978-617-673-113-9
  6. Туристские услуги. Туристское обслуживание. Сборник нормативно- правовых и информационных материалов
    • Артикул: 26083
    Є в наявності
    Цена: 90,00 ₴
    • Видавництво Финансы И Статистика
    • Кількість сторінок 224
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-5-279-03302-7
  7. Шеф-повар и шеф-кондитер. №3(05)/2005
    • Артикул: 15378
    Є в наявності
    Цена: 79,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Кількість сторінок 120
  8. Шеф-повар и шеф-кондитер. №1(Вып.3)/2005
    • Артикул: 14032
    Є в наявності
    Цена: 79,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Кількість сторінок 118
  9. Організація та планування діяльності туристичних підприємств. Навчальний поcібник
    • Артикул: 33830
    Є в наявності
    Цена: 165,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 248
    • Формат xxxx
    • ISBN 978-611-01-0292-6
  10. Этнические кухни. Особенности культуры и традиций питания народов мира. Учебное пособие
    • Артикул: 59488
    Є в наявності
    Цена: 120,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 234
    • Формат 145x200мм
    • ISBN 978-617-673-417-8
  11. Шеф-повар и шеф-кондитер. Вып.2
    • Артикул: 13421
    Є в наявності
    Цена: 72,00 ₴
    • Видавництво Ресторанные Ведомости
    • Кількість сторінок 120
  12. Бары и рестораны: организация обслуживания
    • Артикул: 87583
    Є в наявності
    Цена: 280,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 320
    • Формат 145x200
    • ISBN 966-8970-82-9
  13. Управління персоналом у туризмі: теорія і практика. Навчальний поcібник
    • Артикул: 36131
    Є в наявності
    Цена: 120,00 ₴
    • Видавництво ЦУЛ
    • Кількість сторінок 234
    • Формат 145x200мм
    • ISBN 978-6-17-673114-6
  14. Облік і оподаткування у торгівлі та підприємствах ресторанного бізнесу. Навчальний посібник
    • Артикул: 79954
    Є в наявності
    Цена: 140,00 ₴
    • Видавництво Алерта
    • Кількість сторінок 214
    • Формат 145x200мм
    • ISBN 978-617-566-516-9
Відобразити як Таблиця Список
на сторінці

Позиції 1-15 з 50

Сторінка
Сортувати у порядку збільшення

Найкращі пропозиціі по темі