Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю - Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг (арт.97575)

Немає у наявності
Цена: 340,00 ₴

У своїй книзі відомий невролог Девід Перлмуттер розповідає про відкриття, яке занадто довго зберігалося в медичній літературі: вуглеводи руйнують ваш мозок. Навіть так звані здорові вуглеводи, такі як цілісні зерна, можуть викликати деменцію, СДУГ, епілепсію, занепокоєння, хронічні головні болі, депресію, зниження лібідо і багато іншого. У цій революційній роботі розповідається, що доля вашого мозку не в ваших генах, а в їжі, яку ви їсте. Наріжним каменем усіх дегенеративних станів, включаючи порушення головного мозку, є запалення, яке може бути викликане вуглеводами, особливо що містять глютен або з високим вмістом цукру. Доктор Перлмуттер пояснює, що відбувається, коли мозок стикається з інгредієнтами в вашому щоденному раціоні, чому дієта з високим вмістом «хороших жирів» ідеальна, і як стимулювати зростання нових клітин мозку в будь-якому віці. Революційний чотиритижневий план доктора Перлмуттера показує, як зберегти мозок здоровим, енергійним і гострим, при цьому значно знижуючи ризик розвитку виснажливих неврологічних захворювань, а також позбавлення від більш поширених повсякденних станів — без ліків. Прості стратегії, смачні рецепти та щотижневі цілі допоможуть вам втілити план у життя. З сумішшю передових досліджень і доступних практичних порад, автор вчить вас, як взяти під контроль ваші «розумні гени», відновити здоров’я і насолоджуватися здоров’ям і життєвою силою на протязі всього життя.

  • EAN9786110121743
  • ISBN978-611-01-2174-3
  • Формат145x200
  • МоваУкраїнська
  • Кількість сторінок400
  • НаявністьНемає у наявності
  • ПереплетенняМ'який
  • Вікова групаNo age group
Write Your Own Review
Тільки зарегістровані корістувачі можуть залішаті відгуки. Будьласка авторизуйтесь або створіть акаунт
Найкращі пропозиціі по темі