Формування якості товарів. Частина 2. Навчальний посібник рекомендовано МОН України - В.О. Назаренко (арт.84117)
Купити в 1 клік
Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фа- хівців. Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.
- Автор
- Видавництво
- Артикул84117
- Thematic GroupНі
- Author categoryТак
- Weight0.0000
- НовинкаНі
- Спеціальна пропозиціяНі
- EAN9786176732150
- ISBN978-617-673-215-0
- Формат145x200
- МоваУкраїнська
- Кількість сторінок360
- НаявністьЄ в наявності
- ПереплетенняМ'який
- Рік2019
- Вікова групаNo age group