Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник - Л.Л.Товажнянський (арт.84857)
Купити в 1 клік
Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
- Автор
- Видавництво
- Артикул84857
- Thematic GroupНі
- Author categoryНі
- Weight0.9700
- НовинкаТак
- Спеціальна пропозиціяНі
- EAN9786110102087
- ISBN978-611-01-0208-7
- Формат145x200
- МоваУкраїнська
- Кількість сторінок832
- НаявністьЄ в наявності
- ПереплетенняМ'який
- Вікова групаNo age group