Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник - Л.Л.Товажнянський (арт.84857)

Є в наявності
Цена: 570,00 ₴
Купити в 1 клік
Товар в кошику

Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

  • Автор
  • Видавництво
  • Артикул84857
  • Thematic GroupНі
  • Author categoryНі
  • Weight0.9700
  • НовинкаТак
  • Спеціальна пропозиціяНі
  • EAN9786110102087
  • ISBN978-611-01-0208-7
  • Формат145x200
  • МоваУкраїнська
  • Кількість сторінок832
  • НаявністьЄ в наявності
  • ПереплетенняМ'який
  • Вікова групаNo age group
Write Your Own Review
Тільки зарегістровані корістувачі можуть залішаті відгуки. Будьласка авторизуйтесь або створіть акаунт
Найкращі пропозиціі по темі