Технологія зберігання продовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України

Є в наявності
68,00 ₴
Оформити замовлення в 1 клік
  • Автор
  • Видавництво
  • Артикул39966
  • Weight0.1800
  • МоваУкраїнська
  • Рік2017
  • ПереплетенняМ'який
  • НаявністьЄ в наявності
  • Кількість сторінок138
  • Формат145x200мм
  • НовинкаНі
  • ISBN978-617-673-250-1
  • EAN9786176732501
  • Спеціальна пропозиціяАкція

В навчальному посібнику розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу окремих факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання, транспортування, застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання і витрат на реалізацію. Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво»,а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів.

Write Your Own Review
Тільки зарегістровані корістувачі можуть залішаті відгуки. Будьласка авторизуйтесь або створіть акаунт
Найкращі пропозиціі по темі