Збірник рецептур

  • Видавництво
  • Артикул50365
  • Weight1.0540
  • МоваУкраїнська
  • Рік2011
  • ПереплетенняТвердий
  • НаявністьНемає у наявності
  • Кількість сторінок992
  • Формат175Х240
  • НовинкаНі
  • ISBN978-9-66-498286-0
  • EAN9789664982860
  • Спеціальна пропозиціяНі

До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України від 06.0799 № 484, що складається з 15-ти розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, та 30 таблиць з нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-иравові та інші акти, що регулюють діяльність суб'єктів господарювання у сфері ресторанного господарства. 

Write Your Own Review
Тільки зарегістровані корістувачі можуть залішаті відгуки. Будьласка авторизуйтесь або створіть акаунт
Найкращі пропозиціі по темі