Збірник рецептур - (арт.50365)
До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України від 06.0799 № 484, що складається з 15-ти розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, та 30 таблиць з нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-иравові та інші акти, що регулюють діяльність суб'єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.
- Видавництво
- Артикул50365
- Thematic GroupНі
- Author categoryНі
- Weight0.0000
- НовинкаНі
- Спеціальна пропозиціяНі
- EAN9789664982860
- ISBN978-9-66-498286-0
- Формат175Х240
- МоваУкраїнська
- Кількість сторінок992
- НаявністьНемає у наявності
- ПереплетенняТвердий
- Рік2011
- Вікова групаNo age group