Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник - Л.Л.Товажнянський (арт.84857)

Есть в наличии
Цена: 570,00 ₴
Купить в 1 клик
Товар в корзине

Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

  • Автор
  • Издательство
  • Артикул84857
  • Thematic GroupНет
  • Author categoryНет
  • Вес0.9700
  • НовинкаДа
  • Специальное предложениеНет
  • EAN9786110102087
  • ISBN978-611-01-0208-7
  • Формат145x200
  • ЯзыкУкраинский
  • Колличество страниц832
  • ДоступностьЕсть в наличии
  • ПереплетМягкий
  • Возрастная группаNo age group
Напишите ваш собственный отзыв
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы. Пожалкйста авторизуйтесь или создайте аккаунт
Лучшие предложения по теме